Ανακαίνιση κατοικίας στο Λαύριο

Ανακαίνιση κατοικίας στο Λαύριο

Το έργο βρίσκεται στη περιοχή της Πούντα Ζέζας στο Λαύριο και αφορά στη διαμόρφωση του χώρου εισόδου της κατοικίας και των χώρων διημέρευσης. Ο ισόγειος χώρος εισόδου, που αρχικά περιλάμβανε μόνο το κλιμακοστάσιο και ένα ανεξάρτητο βοηθητικό δωμάτιο με δυνατότητα εισόδου μόνο από έξω διαμορφώθηκε έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί ενιαία προσφέροντας μια επιπλέον χρήση εκτός αυτής της πρόσβασης στη κατοικία, ως κάβας-καθιστικού για την καλύτερη εκμετάλλευση και των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων του ισογείου. Τέλος το έργο περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της κουζίνας και του living-room σύμφωνα με τις ανάγκες των ιδιοκτητών, αλλά και την αξιοποίηση του χώρου του κλιμακοστασίου στο μέγιστο βαθμό.

Χρονος μελετης

Μάρτιος 2012

Μεγεθος

130τ.μ.

Κατασταση

Προμελέτη

Εργοδοτης

Ιδιώτης

Κατηγορια

Κατοικίες